dilluns, 13 de novembre del 2017

Taller "Sac de jocs"

El proper dimarts 21 de novembre, a les 17:30, vos durem una nova activitat centrada en els jocs de taula. Neurona2020 ens farà dos tallers en paral·lel, un per als pares i un altre per als infants.

L'aforament és molt limitat. Si estau interessats, reservau les vostres places abans de divendres 17 per whatsapp al 638 02 30 29 o per mail a apimagasparsabater@hotmail.com. Indicau quants adults i quants nins hi assistiran.

Els jocs de taula són una eina molt important per a les famílies. A part de proporcionar-nos hores de diversió, ens permeten treballar capacitats cognitives, motores i socials.

En el taller ens orientaran sobre com es poden utilitzar  els jocs de taula per a reforçar habilitats i capacitats molt diverses: càlcul, lògica, raonament deductiu, orientació espacial, psicomotricitat fina, resolució deproblemes, coordinació mà-ull, velocitat de reacció, vocabulari, creativitat, geografia, geometria, valors, etc. Els jocs també ens serviran per treballar altres capacitats com el procediment de presa de decisions, la cooperació, la concentració, aprendre a perdre i a guanyar, el respecte a les normes, resolució dels conflictes, aprendre a aprendre, aprendre a esperar, etc.

Els jocs que ens presentaran estan dividits en 8 grups. Cada un d’ells correspon a un tipus d’intel·ligència segons la teoria de les Intel·ligències múltiples d'en Howard Gardner. A més, faran especial referència a recursos que estimulin el potencial creatiu.